Preduzeće

Preduzeće Duochem, osnovano je 2000. godine u cilju materijalizacije rezultata primenjenih istraživanja, patenata, tehničkih rešenja i tehnologija.Primena organske sinteze, korišćenje savremenih tehnika analitičke hemije, implementacija brojnih savremenih tehnika formulacije, suštinska tesitiranja proizvoda od strane vodećih institucija rezultovalo je proizvodima vrhunskog kvaliteta i performansi. Proizvodi Duochem-a, rodenticidi i ineskticidi, stekli su svoju afirmaciju kod brojnih kupaca na domaćem i globalnom tržištu: u okruženju, u zemljama Evropske Unije, u zemljama bivšeg Sovjetskog Saveza, na Bliskom Istoku, u Severnoj Africi.

Tokom godina Duochem je ostvario poslovnu saradnju sa brojnim preduzećima, vodećim na području biocida iz Evrope što ga čini prepoznatljivim i nezaobilaznim u oblasti biocida, rodenticida i insekticida na području Srbije.

Od nedavno, preduzeće je ostvarilo poslovnu saradnju i partnerski odnos sa Belgagrijem, renomiranim belgijskim proizvođačem biocida.Sertifikati

© 2015 duochem